martes, 10 de febrero de 2009

ACTIVITAT INTRODUCTÒRIA: REFLEXIÓ PERSONAL DELS VIDEOS

Les NNTT, des de el meu punt de vista, són una eina i/o una ajuda més, per a que l’alumne faci més motivador, i més enriquidor el seu procés d’ ensenyança-aprenentatge.

Per al que respecta al professor, crec que ha de saber utilitzar molt bé aquestes tecnologies, ja que no serveix de res utilitzar els nous avenços, amb la metodologia que utilitzava amb els llibres de text o altres recursos, que ara estan en procés de desaparició com les transparències, tal i com hem vist en el vídeo de “tecnologia o metodologia?”.

Per aquests motius, cal que el professor sàpiga molt bé i estigui al dia de l’ utilització d’aquestes noves tecnologies per poder treure el màxim partit d’aquestes i no passi com hem vist en el vídeo de “suport tècnic a l’edat mitjana”.

Per concloure, les meves idees generals sobre la introducció d’aquestes tecnologies a l’aula són:

- El professor ha de saber molt bé utilitzar-les per treure’n partit.

- Són unes eines motivadores i que enriqueixen l’aprenentatge de l’alumne.

- El professor sempre ha d’utilitzar les eines adequades per a cada procés d’aprenentatge. Si per ensenyar una lliçó és més adient tornar a utilitzar les tècniques tradicionals, com ara els llibres de text, les transparències... s’han d’utilitzar, encara que les NNTT siguin les eines d’aprenentatge per ensenyar en l’actualitat.

3 comentarios: